Usposabljanje

Rezultat projekta je izčrpno usposabljanje, ki povezuje vključujoče socialno načrtovanje, razvoj skupnosti in vključujoče storitve za invalide, prilagojene tako akademskim kot neakademskim razmeram ter prilagojene potrebam različnih sektorjev na področju zagotavljanja storitev in sicer v osmih nacionalnih jezikih. Javnosti bo na voljo kot MOOC in Center znanja.

Model skupnega učenja v projektu CISCOS ustvarja nove izkušnje in ponuja udeležencem uvid v to, kako združiti akademsko usposabljanje in praktično izvajanje vključevanja ter udeležbe invalidov v procesu izboljšanja lokalnih sistemskih storitev na področju vključevanja.

Različice elementov učnega načrta v angleščini, nemščini, poljščini, španščini, švedščini, grščini, madžarščini in slovenščini olajšajo uporabo gradiva, razvitega v projektu, ki se razvija v širokem in dobro preizkušenem modelu (kontekstu).

Za dodatne informacije za vsakega od treh elementov učnega načrta (curriculum element CE 1, 2, 3), izberite enega v izbiri menija.